söndag 10 februari 2013

Söndagsvisning 10 feb.

 (Tjusig glasveranda)

Jag tog mig i kragen och åkte och kollade på två hus i dag. Igen av dem kändes aktuella - mest för att de låg i öst och nordöst. Solen och närhet till tuben är mina främsta prios.

Ena huset var jag var så ointressant att jag inte ens gick ned i källaren och tittade. Jag var inne kanske i tre minuter totalt.

Sen gick jag vidare till ett fint hus i nära rondellen i Svedmyra. Det är bilder från det huset som ligger uppe i detta inlägg.

 (Köket)

(In the summer)

Huset var faktiskt jättefint. Det var väl att det bara var tvåglasfönster och att tak och fasad behöver fixas som kändes som minus. Men tomten (och läget) fick jag inte känsla för. Nu måste jag påminna mig själv att det är svårt att få känsla för tomten när den är helt täckt i snö.

Men njae. 

2 kommentarer:

  1. Hej igen. Vi valde att skippa visningen på det här huset. Fållnäsgatan 3 har varit ute förut, förra året, och gick för 5 millar. Vi (och kanske nuvarande ägare?) tycker det ligger alldeles för nära centrum. De verkar ha gjort en del renoveringar. Sa mäklaren varför de vill sälja? /Jennie

    SvaraRadera
  2. De hade bara bott där ett år, så det kanske helt enkelt är en annan säljare denna gång. Tjejen i paret hade kommit in på en utbildning norrut. Det kanske är de som gjort renoveringarna. Men de hade inte hunnit göra något med utsidan och tomten.

    Fint hus!! Lite trist läge.

    SvaraRadera