söndag 7 april 2013

Pollen och spellista

I fredags trodde jag att jag kanske höll på att bli sjuk. I dag var jag övertygad. Det pirrade i halsen och i hela huvudet. Jag nös (jag hatar verkligen att nysa) och var allmänt sänkt, som om jag fått en smocka. Jag var rädd att jag smittat Rickard som smakade av mitt kaffe, rädd att jag smittat Betongklubben igår under middagen. Tänkte: "I kväll blir det i alla fall ingen fest."

Men så fort jag kom hem blev det bättre (bättre - inte bra). Det dröjde nog några timmar innan jag insåg att det kanske handlade om pollen. Det här med allergi är så nytt för mig. Jag har bara haft det sedan några år tillbaka så jag glömmer varje gång. Men to be honest - jag är fortfarande inte säker om det är det ett virus eller någon växt som vill föröka sig.


Kollade pollenprognosen här, men jag förstår inte vad jag ska få ut av den? Pirrar det i skallen så pirrar det. Jag får väl köpa tabletter på Apoteket och se om det hjälper.

För övrigt har jag sammanställt alla låtar som jag skjutit in i blogginläggen då och då. Insåg under arbetets gång att det hunnit bli en hel del. Finns som offentlig lista på min Spotify och går att subscriba också för den som nu vill det (här).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar