måndag 29 april 2013

Vita bergen promenad

(View från Vitan)

Tommy är en av mina närmaste vänner. Han är toppen. Han är bra på att föreslå saker som jag själv aldrig skulle komma på som typ en cykelsemester där man campar. För er som följer mig här på bloggen vet att jag är en tvättäkta stockholmsbrud. Jag känner mig stabil när jag befinner mig längs tunnelbanenätet och står på asfalt. Natur och riktigt mörker är främmande. Att campa var något jag inte riktigt hajade varför man skulle göra när man kan hyra rum.

Det gick alldeles toppen att både cykla och campa. Vi har till och med gjort två sådana här semestrar. Visserligen var det Tommy med sina scouterfarenheter som ledde vägen och det var jag som var rädd så jag skakade som ett löv när vi skulle sova ute i naturen. I mörkret. I ett tält. Med alla ljud därute. Från monstrerna.

Nu har han föreslagit road trip i Norrland i sommar - i husbil. Som sagt, han föreslår saker som jag aldrig ens skulle komma tanken på. Norrland är ett ställe där jag känner mig vilsen. Där pratar man så lite som möjligt och jag pratar mycket, det finns en massa mygg och alldeles för mycket skog. Men jag är på!

(Lilla skutt)

Det är en lyx att få ha sin kompis i samma kontor som man själv jobbar i även om vi inte jobbar i samma företag. Idag efter lunchen tog vi en prommis genom Vitan och kollade på kyrkan.

1 kommentar:

  1. Det är en lyx att få påverka och förändra! Och att jobba med en bra kompis på samma bygge är ju lyx-lyx. Har pratat med farsan nu som säger att det går bra att vi lånar husbilen om den inte säljs förstås :)

    SvaraRadera