onsdag 10 april 2013

Syjunta Speziale (eller eg. sykurs)

(Stoltare kan ingen vara)

Han trodde det skulle vara mycket svårare att sy en kasse. Han var helt lyrisk när den var klar.

En kväll tog det för Philip att rita ut tygbitarna, klippa, zig-zagga ich sy ihop. Han har blivit snabbare än senast han var här och lärde sig grunderna (se inlägg här), men han släpper fortfarande ned foten (på symaskinen) hårt. Den ska hanteras som man hanterar en barn - mjukt.

("Vi kör en rörelsebild också")

* * * * * *

VARNING VARNING!! Nedan följer en matbild. Matbilder är väldigt populärt i sociala medier där ungdomar visar upp den mat de äter till lunch eller middag utan vidare kommentarer. Det är ett tecken i tiden. 

Dock har jag inte jobbat med matbilder i Foppatoffla, trots att undantag gjorts vid ett tidigare tillfälle i bloggen (se inlägg här). Här kommer ett till undantag.

 (Surdegspizza a.k.a. hipster-pizza)

Vi testade "hipster-pizza". Philip hade hämtat den från pizzerian på Upplandsgatan i Vasastan där de bara gör surdegspizza. Det är typ ett gäng coola människor som öppnat den och kallar inte sina pizzor för hawaii eller fyra årstider eller vad de nu heter. Jag har inte testat först nu, trots att de haft öppet flera år nu (väl?).


Jag äter inte normalt pizza, men kunde avgöra att den var betydligt segare än vanlig plus att den stelnade efter ett tag vilket absolut är ett problem för en långsam ätare som jag. Philip tyckte absolut att det var gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar