tisdag 14 augusti 2018

YouTube-tips: April Wilkerson

Okej, nu till min favoritkanal på YouTube.



April Wilkerson jobbar i både trä och metall. Hon startade sin kanal för flera år sedan och har genom avsnitten hunnit flytta från förort till ödebygd (om du frågar mig) i Texas. Hon är amerikan med medföljande amerikanska smak på design och inredning :)

Hon började med att bygga mindre trägrejer, finsnickeri som hon egentligen inte hanterar, till att bygga riktigt stora grejer. Hon tar sig an projekt av imponerande storlek. I filmen ovan har hon byggt en enorm grind, hon har gjort ett carport i stål, byggt om ett flera hundra meter långt plank och... håll i er nu: Hon har byggt hela sin verkstad som är med i filmen ovan. Den är på 460 kvadratmeter där hon gjort basically allt själv. Ja, betongsulan gjorde hantverkare, likaså takstolar för de kom på en lååångtradare och lastades av samt isolering i väggar och tak där en firma kom i rymd-outfit och sprayade skum. Bygget är uppdelat på nio avsnitt där hon leder och deltar i arbetet. Damn!

Inspirerande, helt enkelt.



För dig som är intresserad av serien där hon bygger sin enorma verkstad så är första avsnittet här ovan. Avundsjukan, jag känner!!!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar