fredag 17 augusti 2018

YouTube-tips: Paul's toolbox

Trodde ni att jag var klar med mina YouTube-tips?! Icke. Jag har nog fler kanaler jag "knarkar" än vad som är värt att tipsa er om. Jag har ansträngt mig för att ge er en mix då en del kanaler jag följer är ganska mycket desamma.



Idag är det dags för Paul Ricalde med sin kanal Paul's toolbox. Han är dunderamerikansk med en flagga svajandes bakom sig när han pratar in i kameran. Han tränar också så mycket att han numer knappt får plats i sina tröjor :)

Pauls styrka är detaljer. Han kan alla tricks för att få ett perfekt resultat. Perrrr-feeeekt! Han gör en massa mallar för att kunna såga hörnlister i alla dess vinklar, han lagar hål i gipsväggar så att du aldrig någonsin kommer kunna ta hål där igen och han är en hejare på konstruktion. Vägen till hans kanal var faktiskt när han gjorde en grind (eller en "gate" till ett plank snarare) som inte skulle "sag". Kommer inte på vad det heter på svenska, men den skulle aldrig tappa formen och liksom sjunka ned.

Av Paul har jag lärt mig att noggrannhet och tålamod ger resultat. Och att det mesta faktiskt går.

I klippet ovan visar han hur han sågar sig in i ett vägg med reglar och elkablar - utan att ens toucha reglarna! Paul med sin toolbox tänker då verkligen utanför boxen. Kolla så får ni se hur han gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar