söndag 24 mars 2013

Bilder från helgen

(Tommy laborerar med min kamera och älskar vidvinkeleffekten)

Förutom att jag och Tommy tog en snabbmiddag på Vurma på fredagskvällen innan han bladade vidare på bio, så sågs vi igen på lördag morgon vid 10 på Hedvigs i Kransen. Jag älskar förortsfik. De har trevligare priser och är mindre pretto. Och så ligger de i förorten :)


När vi kände oss redo promenerade vi in till Skanstull i raskaste takten. Det tog 45 min. Jag var slut efteråt. T gick och simmade medan jag gick förbi på Clarion Hotell och Earth Hour Mässan där. Min kusins fru stod där med sitt Konditori Genuin som bara gör ekologiskt snask. Mässan inne på hotellet var näst intill omöjligt att hitta - trots att jag aktivt gick och letade efter det. Utställarna var minst sagt missnöjda.

Jag köpte iaf ett marockanskt schampo i pulverform(!!!) och arganolja som jag brukar smörja in ansiktet med innan läggdags.


Direkt efter mässan åkte jag till Horan och åt på något nyöppnat, namnlöst och överballt fik som jag trodde var en smyckesbutik. Jag och Martin åt och fikade och väntade på Ante som skulle hämta mig för att vi sedan skulle vidare till ARN och hämta upp Michi som flugit in från England.

(När man umgås med Martin, umgås man en hel del med hans iPhone också)

(Systrarna)

Väl framme i Sollentuna fick vi se Annies hus för första gången. Vi gjorde tacos och kollade sedan på Bridesmaids.

 (Stort kök!)



 (V-rum på undervåningen)

 (Allt är verkligen ljust & fräscht)

 (Carport, balle och typ "tomt")

 (Michi sover i gästrummet)

 (Annie inne i mörkret)

 (Sällskapsrum på övervåningen. Harpan skymtas)

(Harpan leker i sitt blivande rum)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar