tisdag 5 mars 2013

Inspired! Betongbänk

(Fejkbetong)

Philip, Sebastian och Gustav från Vuxna Simklubben har startat en annan klubb - Betongklubben. De ska alla tre göra egna bänkskivor i betong till sina kök. Ett rätt pilligt arbete, det är svårt att rätta till om det blir fel och betong kan vara klurigare än vad Äntligen Hemma vill att det ska verka som på TV.

Jag gillar verkligen betong nästan oavsett var och hur det är. Men att ha det som bänkskiva i köket kan vara vanskligt. vattenfläckar kan lätt uppstå och man måste sköta skiten ganska mycket.

(Riktig sten)

När jag var på IKEA härom sistens hittade jag en massa bänkskivor till köket som inte fanns på deras hemsida, en massa beställningsvaror. Allt var väldigt mycket mer pricy. De här ovan i sten kostade mer än 2 lax per meter plus att man skulle beställa måttanpassade hål för ca 600:- sågning. Sjukt snyggt dock! Typ "vuxenkök".

Jag hittade också en bänkskiva från beställningssortimentet i låtsasbetong! Se bilden ovan. Den gav exakt samma feeling som riktig betong rent visuellt men är förmodligen mer lättskött än riktig.

(Laminat från deras standardsortiment)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar