söndag 10 mars 2013

Flyttpackar

(Ante)

Dagen efter. Dagen efter den stora Mellofesten. Jag drack inte mycket alls, men det kändes så pass att jag var tvungen att gå och sova på soffan i halvlek idag när vi skulle packa ned Annie och Mårtens kök. De flyttar i veckan till huset de köpt. De var också bakis så egentligen gjorde det inget. De gick också och lade sig för att sova :)

(Annie och Ante topsar öronen bara för att det är skönt)


Lillebrorsan kom också. Han hämtade upp mig i bil i det fina vädret. Han packade aldrig något för vi var så sega att börja (bakis ju), men han fick en massa andra bra uppgifter som att återvinna saker. Det finns ju inga återvinningscentraler inne i stan längre!

(Mårtens roooompaaa)

Om man räknar bort de timmarna vi osv så tog det inte så lång tid att packa ned allt som vi trodde. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut, att vi inte kom någonstans. Jag stod och rullade glas i tidningspapper i all evighet och funderade på om jag verkligen skulle göra det där själv när jag själv väl flyttar.

Annie hittade nämligen en firma som kunde packa för 400:-/h (i jämförelse med de andra som kostade uppåt en tusing). Effektiv tid för två pers att packa ned typ 90% av köket tog 2,5h bara. Jag trodde vi aldrig skulle bli klara.

(Trycksvärta)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar