torsdag 14 mars 2013

Restaurang Krasnopolski

(Adepter)

I kväll hade vi adeptmöte - the double date edition. Vårt ämne för kvällen (som vi frångick en hel del) var relationer på jobbet. Och då åsyftas så klart inte kärleksrelationer utan bara relationer. Det har man ju med alla människor man möter. Var går gränser etc.

Jag är rätt personlig av naturen. Jag är så genuint nyfiken på människor jag träffar och vill veta var de kommer i från, hur många barn de har osv. Jag behöver sällan (dock inte alltid) fejka den "trevligheten".

Med min adept Maria satte jag ribban med en gång. Vi är personliga och vi är privata. Redan under första mötet pratade vi om familjeförhållanden och bakgrund - det gör det ju så mycket lättare att förstå varför den andra väljer som hon gör. Julia och Fredrik verkar inte alls ha pratat om sina privatliv och håller det helt utanför sina möten.

(Mentorer)

Vi sågs på den polska restaurangen KrasnopolskiRegeringsgatan och mums så gott det var. Och så trevlig service. Det är inte alls som på Piastowska (som visserligen har sig egen charm) där villkoren dikteras av personalen. Barskt är det!

Nä, här hade vi en bugande, polsk servitör som tyckte att det var han som skulle tacka när han fick hälla upp vin åt mig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar