lördag 9 mars 2013

Genrepet Mellofinalen igår på Friends

(Faktiskt inte alls bildbehandlad, bara weird ljus. Jag och Annie.)

Jag åkte till Friends Arena från Söder ganska tidigt igår, redan halv fem. Det ligger ju (än så länge) så förbaskat långt från de kommunala kommunikationerna. En hel jävla kvart är det från pendeln i Solna - och då gick vi i rask, rask takt utan att stanna upp bakom några barn eller vänta på trafikljus.

Väl där letade jag som en galning efter ackrediteringen. Arenan är så ny så ingen vet ju var man "brukar" göra sådant. Alla ser ut som tomma pantburkar när man frågar efter Ingång 2.

Efter det var det VIP vilket inte är det minsta glammigt faktiskt. Det är ståbuffé (god som fan) innan show med champagne och drinkbiljetter. Men skitbra med mat ju när man kommer direkt från stan!

(Så här blir bilderna när någon annan 
ska låna ens systemkamera. Jag i förgrunden)

Kvällsgenrepet var verkligen ett genrep. Jag vill minnas att de brukade vara mer tajta och lika sändningarna. Det var väldigt bra för det! Intressant att se att de spelar in vissa moment som sedan bandas under livesändningen som live. T. ex. kommer Louise Hoffsten inte att gå på catwalken innan sin låt. Det spelades in igår. Stackarna var tvungen att gå två gånger för att ljuset inte var tillräckligt bra. Ljuset generellt igår var väl så där. Vissa publikbilder med viftande ljuspinnar spelades också in igår.

Vi snek ut under låtsasomröstningen för att slippa trycket när repet var slut och tog den långa promenaden till pendeln. I morgon är det ju den riktiga finalen och då ska vi gå på efterfest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar