lördag 16 mars 2013

Bowling på Marions IGEN


Så hamnade vi här igen. Mia styrde en bowling- middagafton på Marions. Jag gick in rätt starkt när vi började (jag vann ju förra gången), men Micke var den som sopade banan denna gång. Men det var kul ändå!

(Jag)

Jag jobbade ett 9-kilosklot denna kväll, men testade vid tillfälle ett på 11 kilo.  Det är ju lättare att få ned käglorna med ett tungt klot - om man nu lyckas slänga det i rätt riktning. Jag råkade tappa det bakåt. Tur att ingen stod där. Och tur att jag tog igen fadäsen med en sparr sen. Alla grannbanor fick ju sig ett riktigt gott skratt.


Marions har tydligen en restaurangdel två trappor upp. Väldigt trevlig. Det syns inte på bilden, men vi fick ställets bästa bord - allra längst in i ett runt bås. Helt utan grannar, vilket var bra med tanke på de historier Niklas berättade. 

(Normal)

God mat till hyfsade priser. Osäker service, men stackarn måste varit ny och vi är ju världens jobbigaste gäster som ska ha konstiga dagens, extra pommes och lök i salladen. Nej, vi är inte är så jobbiga. Men jag tyckte synd om tjejen som var så himla nervös.

(Oreo milkshake. Lätt värd)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar