onsdag 27 mars 2013

Fotar som bara den

 (Solen sken som fan idag!)

Jag har burit med mig min kamera i princip varje dag sen fotokursen i fredags. Jag börjar verkligen komma igång och bara fota, fota, fota. Jag har numer en önskan att hålla lite nivå på bilderna. Innan har jag ju som sagt varit fokuserad på att göra min uppgift och har bilden inte blivit så vacker har det inte varit något som bekommit mig. Jag går inte den här kursen för att jag måste utan för att jag vill.

 (En fågelrumpa i busken)

Läxan denna vecka är att ta en integrerad bild, en observerande och en regisserande/arrangerande

Fågelbilden här ovan ville jag göra observerande. Jag bara stoppade in kameran i busken och klickade av en massa bilder. Den här med rumpan var den där man såg pippin tydligast. Tyvärr ploppar rumpan inte som jag tycker att den ska göra. Tror ej att denna bild håller måttet för mitt sista kurstillfälle. men cool idé!
(Också observerande, men inte tillräckligt rolig)

 (Tur att praktikant-Hanna börjar vänja sig att bli fotad)

En överexponerad bild i motljus och blixt. Vi äter lunch i Kina. Eller kanske snarare på Mormors DumplingsBondegatanSöder.

(Kolla in stället!)


Den här bilden med blixt gav idé till en arrangerande bild som jag kan visa sen.


Kan verka som ett enkelt foto, men jag klurade en hel del med kameran för att få till globen snyggt. Jag ville ha Sintra i fokus och den texten är ju inne i glaset - i vattnet. Tog kanske 40 bilder. Bra övning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar