fredag 26 februari 2016

Inspired! Hipstersäng med sidobord/hundkoja


En väninna till mig lade upp lite bilder på sin Face där hon visar upp vad hennes kille gjort åt henne: en säng med tillhörande nattygsbord slash hundkoja. Det här är så hipster slash jag bor i Berlin och jobbar med media att jag inte annat än älskar det :) Hallå, kolla resväskan!

Frankie

Lollo, som väninnan i fråga heter, har skaffat sig en dösöt vovve. Jag är ingen tax-människa, men denna lilla skägg-dam är så charmig. Hon verkar, enligt bilderna i alla fall, uppskatta sin koja.

Och det där med koja till hundarna är svårare än jag trodde. En fixar och har sig och så vägrar hunden använda den. Senast igår fick jag för mig att byta ut kuddarna under min klädstege (där Alice brukar ligga) till en koja som bara stod i garderoben. Hon blev helt perplex och lade sig istället på fällen nedanför sängen. Efter ett dygn fattade jag vinken och bytte tillbaka till kuddarna.

En annan failad hundkoje-story är ju den gamla tvättkorgen som jag gjorde om till en koja (se inlägg HÄR). Den var tänkt till Svea som totalvägrade gå in. Alice däremot verkade uppskatta den, men när jag sedan bytte plats på den i huset så var det helt plötsligt no-go. Hepp...


Jag har inte koll på vad det är för träslag hennes kille jobbat med, men det ser ju ut att vara massivt och den där gula tonen med kvistar i som total-flirtar med furu (om det nu kanske till och med ÄR furu) är ju verkligen up and coming. Jag är inget inrednings/trend-orakel, men så mycket har jag snappat upp.


Hur kan en säga nej?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar