måndag 22 februari 2016

Kakelsafari fortsätter

Tror detta är våtrumsmatta. Mycket trevligt alternativ.

God måndag!

Helgen var lugn och mitt öronont (!!) som jag haft sedan förra måndagen har avtagit. Fru doktorn hittade inget alls i mitt öra. Det såg helt toppen ut utan rött eller ens vax. Well, jag får väl avvakta.

Peronda hette denna serie

Mitt sökande efter klinkers till det stundande badrummet har dock fortsatt. I förra veckan begav jag mig till Kakeldax i Länna som för övrigt är Trygg Hansas specialist när det kommer till badrum och tätskikt, det vill säga att det Kakeldax säger att en ska göra i badrummet (tekniskt) är det som täcks in i försäkringen. Dessutom får en hela 25% på ALLT (båda ytskickt och tätskikt, mm).


Jag har varit ganska vag när det kommer till min vision, men jag kan avslöja att den rosa kakelplattan är viktig i sammanhanget. Den ställde jag mot alla klinkers jag titta på.

Samma fast blå. Dock tänker jag på typ kök här.

Mycket blixt här. Skulle säga att dessa är mer mörka/gråa.
Dessa gråa, lite mer sofistikerade är troligen dessa. Helt ärligt så är det dessa som ligger bäst till. Jag har en mood board som håller huvudet kallt på mig när jag exponeras för så mycket fina, mönstrade klinkers. Men vi får se, inget är beställt än.

Flera klinkers inom Peronda.

Riktigt fint! Dock inte aktuellt.

Dessa fanns både i gråa toner respektive blåa toner. Mycket, mycket nära varandra som ni ser.

FINT! Dessa kostade dock 2000:-/kvm medan Stonefactory hade liknande för typ 80:-/kvm.

Jag och skådisen Johan Petersson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar