onsdag 1 maj 2013

Hemmadag 1 maj


Tanken var att åka till Möja idag. En dagstur. Det var till och med mitt initiativ, men igår bara några timmar efter vi bestämt oss så kände jag bara: jag orkar inte. Jag vill hänga hemma imorrn.

And so I did. 1 maj innebär aldrig demonstrationståg för min del även om jag gillar idén att man har en dag dedikerad för detta :) Faktum är att jag har nog aldrig demonstrerat någonsin oavsett om det varit 1 maj eller inte. Så borgligt av mig.

(Jag har lagt mosaiken på min blombänk!)

Nej, jag tog en extremt kort promenad till Seven Eleven och köpte mig en kaffe och satte mig i Lunden under solen. Men så snart molnen kom var det inte värt att sitta kvar. Fy fan att det är så kallt fortfarande. Jag har hängt hemma. Jag har redigerat några små grejer på min hemsida - den kommer man ju aldrig att bli klar med. Jag har upptäckt TuneIn och en radiokanal där som kan vara värd - Seattle WAVE Radio - R&B. Att lyssna på radiokanaler från USA är ett sjukt bra sätt att upptäcka ny musik på. Det är väl framför allt ny RNB som jag saknar här hemma i Sverige. Bäst hade det varit om man visade vilken låt som spelas - så som Yahoo! gjorde med sin Launchcast-radio. Nu får jag "Shazama" för att få veta vad det är.

Jag har hunnit jobba någon timma, sortera papper, prata med Annie, Karin och Raggan på telefon.
Ja, en allmän myz-dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar