fredag 24 maj 2013

Schysst föreläsning på Deloitte & Touche

(Nej, inte mitt hår i tofs. Det är en killes bakhuvud)

Efter en fruktansvärt skön dag i soffan framför TVn, gick jag upp och ut vid 16-tiden för att köpa mig en RedBull. Yes, så trött var jag :)

Vid 18 var jag lagom iordninggjord på Deloite & Touche för att träffa min adept Maria och gå på något mingel med föreläsning som hon bjudit in mig till. Jag tänkte att varenda jävel där skulle ha kavaj/kostym vilket jag har till vardags när jag ska på möten, så inget märkligt med det. Men jag ville sticka ut - lagom mycket. Så jag satte på mig en rockigare klädseln (fast ren!). Linne som hänger och som visar lite tatueringar, jeans som jag egentligen hade önskat satt tajtare...

(Övningar innan föreläsningen drog igång)

Jag tycker att seminarier (dvs föreläsningar och mingel) sällan ger så mycket, men både föreläsningen och minglet var super. Föreläsningen var av någon entusiastisk man som hette Thomas de Ming (sjukt taget namn) som pratade om att nå fram med sina presentationer och gällande minglet hade jag bara feeling. Jag hade ju legat horisontellt hela dagen och var peppad på kostymfolket!

(Tjabbig bild kanske, men jag vet inte alls vem hon är)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar