lördag 25 maj 2013

Myz på Värmdö

(Hell yeah! Foppatofflor!)

Det var så sjukt jävla skönt att dra ut till landet för en natt i fredags. Landet är det ju egentligen inte, det är där päronen bor och det är väl landet för oss stockholmare.

Första kvällen var jag ensam med dem och pratade om golf, hus och lite sånt. Vi åt mat och degade framför Let's Dance med lagom engagemang. Verkligen en drömfredag :)

(Annie och Mami)

I morse vaknade jag till solsken in i sovrummet kl. 9.00. Jag segade upp och åt frulle på trappen där det egentligen var lite för varmt.

Framåt tolv kom Annie med familj och då blev det liv i luckan. Harry skulle kolla på katten i typ fyra timmar i sträck. Sen grillade vi och åt grymma hamburgare. Jag somnade en timma på eftermiddagen. Kanske var det en kombination av vin och sol - gött var det iaf.


När Annie med familj skulle dra hem till sig passade jag på att få skjuts till Nacka där det bjöds på Brudbuffé med en massa befintliga och gamla Aftonbladet-tjejer. Kommunala kommunikationer direkt mellan Nacka och Värmdö finns inte riktigt vilket är lite märkligt.

Jag har inga bilder därifrån, men det var dundertrevligt! You just have to take my word for it :) Skjuts hela vägen hem till dörren inne i stan fick jag dessutom.

(Harry kör grannens traktor)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar