lördag 11 maj 2013

Random pics från veckan

Blir irri. Min blogg är ganska bilddriven och helt plötsligt laddas alla bilder upp i mindre upplösning (samtidigt som det tar längre tid). Det ser ju knas ut.

(Tänkvärd fråga)


Brunch hos Philastian med american pancakes och American blueberries - inte alls samma som våra, riktiga blåbär. Sebastian hade gjort initialerna till alla inbjudna och lagt på högarna.


Klippt första etappen av tygerna till kappan i Hello Syjunta. Detta är shetlandsullen som ska ligga som isolering mellan tyg och foder så att den blir lite varmare.


Var på gympaskor-letarrunda i veckan också. Så svårt. Man hittar en massa och kan inte välja. På bilden har vi två fina alternativ. Ena skon kostar 299:-, den andra 1.199:-. Ser ni vilken som är vilken?


Solar lite utanför kontoret.


Jesper är den lilla pricken som vänder sig om. Vi tog en eftermiddag ihop nu när han var i Stockholm och jobbade bredvid varandra på Da MatteoGranpa, Fridhem. Ni vet de som jobbar över kaffet lite väl mycket, se inlägg här.



Granpa säljer sina möbler i fiket - likt StringSöder, bara att på String har man inga prislappar och då kan man ju lätt räkna ut att det inte blir mycket sålt. Här har de tydliga prislappar. Till exempel trodde jag att fåtöljerna ovan skulle ligga på 4 lax styck och jag hade aldrig gått och frågat. Men på prislappen stod det "bara" 1.800:-. Stor skillnad.


Jag och Tommy tar en glass i solen i tisdags när det helt plötsligt blev sommarvarmt. Detta innan jag drog vidare på Syjunta.

(Fika i Trosa med Martin. Spontan-semester en natt där)

(Instagram-tomater som Martins mamma köpte för att de var så fina)


Möte på SVT. Ett av rummen där har view ner till studion (dock väldigt skymd av tusen lampor, men still). Såg ut som de spelade in Babel. Senast var det partiledardebatten. Coolt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar