måndag 20 maj 2013

Random pics från förra veckan

(Hanna är tbx från Japan)

Hanna kom tillbaka från sin semester i tisdags och i fredags var vi på möte på ett kontor med fancy utsikt.

(Choklad och kex)

Godis skickades från Japan till en artist som skulle signa en massa posters, minispeglar, vykort mm. Vi åt av dem.

(Kärcher)

Denna underbara pryl har varit slut på Clas Ohlsson i hela stan ett bra tag nu, men i veckan fick jag äntligen tag på den när de kom igen. Det är en fönsterputs-skrapa som suger upp vattnet. Kan låta överflödigt, men wow vad det underlättar. Att putsa fönster i lägenhet några våningar upp är inte roligt - speciellt inte när man har så många som jag har. Jag är så rädd att göra ett snedtramp och trilla ut. Nu är det en grej mindre att tänka på - the damn smutsiga vattnet när man skrapar. Det rinner ned på möbler, fönsterbänk och golv. Man måste vara så noga med att säkra upp innan och torka upp efter. Den funkar asbra och är underbar. Underbar!


Svårt att se att det blev rent när man ser den trista utsikten på andra sidan...


Smygfotade en kille på tuben i söndags tidig morgon. Jag var på väg för att golfa ute på landet. Jag trodde han hade en bandyklubba hängande på sig, men jag upptäckte sedan att det var en slimmad golfbag. Såg så easy, breezy ut.

(Rumpskor från sketchers)

Och så började använda rumpskorna igen. Jag var ju ute och letade normala modeskor/sneakers för någon vecka sedan (se inlägg här). Jag antar att jag behöver ett par sådana fortfarande. Att promenera i de här är ju faktiskt sjukt jobbigt och jag orkar inte alltid bli så uttröttad.

Jag är glad att jag kan använda dem igen - slutade när jag knäckte foten i somras. Man måste ju balansera sig i dessa och jag kan faktiskt känna av skadan om jag går för långt i dessa. Köpte dem i USA för en enkel peng för några år sedan. Rekommenderar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar