måndag 13 maj 2013

Trött på bloggen

Inga hus kommer ut och jag känner att jag bara upprepar mig och vad jag gjort. Det är möten och det är sim och träning och kulturupplevelser och syjuntor. Okej, man kan ha tristare liv, men jag känner mig inte så intressant :)


Lägger ut en "bloggbild" så där som alla andra bloggare med svagt innehåll gör, dvs en bild i en onaturlig pose. Typ: "Ooops, här är visst lilla jag...!". Så har ni något att titta på i alla fall.

4 kommentarer:

  1. Hej Marie, Hoppas allt är bra med dig! Fotar du något?Har köpt stativ och övar lite långexponeringsfotografering, jättekul! Ha det fint!Kram Carina (från fotokursen ;))

    SvaraRadera
  2. Hallå Carina!

    Nej jag har knappt fotat sedan kursen :( Det var ju så kul, så egentligen är det ju jättedumt. Men jag har funderat på att införskaffa ett stativ. Det känns som att man då kan få till de där lite mer kluriga bilderna. Jag tror jag behöver den där konkreta läxan, en uppgift för att ha tålamodet att stå och ändra i inställningarna, vänta in rätt moment osv. Men jag funderar faktiskt på att gå fortsättningskursen i höst, den med fokus på teknik. Är du sugen?

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej, Har inte fattat att du svarat he he... Men nu såg jag det.
    Hmmm teknik, ja det är ju helt klart nyttigt. Hur mycket kostade den? Är det också en sju ggr? Tål att tänkas på. Har i dag varit och köpt en fast 35mm glugg ;) Visst hade du en sån också? Ska kolla upp kurserna i höst. Så kan vi höras på vanlig mailen. Ha det fint! Kram Carina

    SvaraRadera
  4. Ja precis jag har en 35 mm - såå bra. Han på Kameradoktorn sa att det är en sådan man börjar med för att lära sig fota. Sen är det ju lätt att få till fina bilder med den!

    Jag vet faktiskt inte hur mga ggr den är men jag tycker att man får ut mer av att ha fler tillfällen än en komprimerad helg. Tror inte de lagt ut kurserna för i höst än, men vi får hålla ögonen öppna :)

    SvaraRadera