fredag 31 januari 2014

Hundvaktssökandet fortsätter

(Det blev visst ingen fika igår)

Hundvaktskandidaten Eva skulle kommit igår på förmiddagen. Jag var ju ändå hemma och väntade på soffan som visade sig inte ens vara på väg. Hon kändes perfekt; penschis med bil, har haft hund och hon kunde hämta och lämna.

Inför första mötet vi bokat smsade jag och frågade om hon hade koll på vägen hem till mig. Det visade sig att hon hade influensan och var sjuk. Hon sa att hon mailat, men jag hade inte fått något mail. Jag bad henne höra av sig när hon var frisk igen.

Jag hörde inget på över en vecka så jag skickade ett sms och frågade om hon var frisk igen. "Ja, nu är det bra", var svaret. Okej.... Jag frågade om hon ville träffa Svea och till slut kom vi fram till torsdag klockan halv elva.

Kvart i elva igår ringde jag. En person från den generationen är sällan sen. Det visade sig att hon hade glömt vårt möte. Bad sign.

Hon skulle hämta bilen från sin mans jobb och skulle ringa mig sen. Jag sa att jag var tvungen att vara hemma hela dagen eftersom jag väntade på soffan.

Eva ringde sedan när jag satt i telefon med Bolia i exakt 30 minuter så jag svarade inte, men smsade under en av alla väntetider och frågade om vilken tid som passade henne att komma hit.

"Jag satt i bilen när jag ringde men när du inte svarade åkte jag hem."

Ursäkta. Du glömde vårt möte och du ger mig attityd för att jag inte svarade när du ringde - EN gång?

Baaaaad sign.

(En annorlunda selfie?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar