fredag 10 januari 2014

Living the dream

(Olympiaområdet i Tallkrogen)

Redan vid 16 igår somnade jag. Antagligen är jag fortfarande laggad. Jag vaknade i natt vid tre och tänkte att jag går upp. Men så somnade jag om och sov till 8. Och nu mår jag mycket bättre! Sjukdomen har tagit en vändning. Men visst, jag är inte alls frisk än.

Jag lyckades gå ut om Svea. Den lilla stackarn som inte fick kvällspromenad igår kväll - eller mat en sista gång. Jag somnade ju och mådde så dåligt. Som tur är bor vi i villa så när jag är uppe för att gå på toa så öppnar jag bara dörren och det lilla livet knatar ut på tomten och gör sin grej. Sen studsar hon in i huset och rakt in i sängen igen. Hon verkar fatta att jag är sjuk och klagar inte speciellt mycket.

När vi var ute på morgonrundan spanade jag på husen, hur folk valt att bygga sina staket, plantera växter, lägga gångar och allt vad det kan vara. Jag spanar alltid på det för husen och tomterna har hunnit utvecklas en hel del sedan de byggdes på 1930-talet. Och så är jag ju i färd att sätta upp staket själv.

Men så slog det mig. Jag gick från detalj till helhet så där som man behöver göra ibland, liksom ta ett steg tillbaka och titta på skogen och inte bara träden. Jag bor i ett sånt här hus! En Tallkrogsvilla! Äntligen lever jag min dröm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar