tisdag 28 januari 2014

Mini-konfa igår och att resa


Rummet vi satt fanns på ett hotell mitt inne i stan. Det hette Styrelserummet och såg ut som... ett trist styrelserum. Mörkt trä, stuckaturer, kakelugn, brandade block och pennor.

(Klassiskt)

Vi körde en kort brainstorming-session och jag bäljade ur mig idéer. Ibland händer det att det bara står still i skallen och att jag inte får ur mig en enda idé. Då blir det pinish när man ska klistra upp sina post-its och berätta.

"The world is a BOOK and those who do not TRAVEL read only one page." 
Citat av St. Augustine.

Jag har under föregående år insett att jag är lite klar med att resa. Iaf för nu. Jag har insett att de svenska semestrarna är precis lika givande som de i utlandet. Det finns så mycket att upptäcka här hemma som jag aldrig varit i kontakt med. Nu i somras var det roadtrip i husbil i Norrland. Då upptäckte jag både mellan-Sverige och livet i husbil. Sen seglade jag en vecka i Skärgården som, trots att jag är Stockholmare, är främmande "mark" för mig. Segling framför allt har jag aldrig gjort innan.

Norwegian hade en super-rea nyss. Jag ville köpa en resa, men insåg sedan att det bara handlade om att slå till. Inte alls om ett sug om att resa. Jag kommer att stanna hemma i Sverige och faktiskt mest hemma i villan framöver. Jag trivs bäst här. Där jag får lukta på blommorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar