tisdag 21 januari 2014

Skrivbordsjakt

Förmiddagen tillbringas i hemmet. Jag jobbar hemifrån och ska till kund på eftermiddagen som sitter några tubstationer bort bara. Jag sparar in en massa tid på resande idag och tog därför en längre morgonpromenad med hunden än normalt, en timma var vi ute. 

(Är det ett skrivbord ens, börjar jag undra)

(Jag ser ett mönster: alla skrivbord jag tittat på har "spretande" ben :))

(Sandras skrivbord som finns här)

Att jobba hemifrån är gött och jag har lärt mig att fokusera hemma nu. Detta har jag gjort att jag sagt upp min kontorslokalSödermalm där jag annars trivts helt super. Men grejen är att jag inte gillar att vara inne i stan. Det räcker med de dagarna jag sitter inne i City.

Ska jag jobba hemifrån måste jag se till att styra en värdigare arbetsstation än den jag har idag. Monsterskrivbordet från lägenheten gav jag bort. Nu är jag ute efter en betydligt mindre historia och i helt annan stil.

(Too shabby chic?)

Tro det eller ej, men den jag fastnat mest för hittills kommer från Jysk. Den är bra i storlek, jag gillar att det har lite nivåer och den skulle passa in i mitt "svala" sovrum. Men ska den stå i sovrummet? Åh jag vet inte. När jag renoverat undervåningen blir det nog ett eget arbetsrum till skrivbordet. Det bästa är väl att skaffa en billigare lösning för nu. Denna skapelse landar ändå på 2 lax, vilket jag tycker är ganska saftigt för att vara en Jysk-produkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar